Advertenties in de categorie Evenement

Wilt u op de hoogte blijven van advertenties in deze categorie? Dan kunt u zich in de toekomst aanmelden op een categorie, en krijgt u dagelijks een overzicht met de nieuwste advertenties.

De grote Wheels ruilbeurs

24 februari 2019 Club Wheels
Onderdelen van historische voertuigen ** boeken, documentatie & kleding ** militaria

Voor liefhebbers van alles wat met de groene hobby te maken heeft is de Wheels ruilbeurs elk jaar weer een groter succes met meer dan 1000 bezoekers en heel veel kramen.

We gaan weer naar de grote hal op Aquabest. Een prachtige grote hal voorzien van alle faciliteiten, verwarming, horeca, sanitair etc.

Deze hal is gelegen op het terrein van Aquabest, niet ver van het Museum waar de laatste jaren de ruilbeurs gehouden werd.

Onderdelen van historische voertuigen ** boeken, documentatie & kleding ** militaria


Paasrit GAF92

21 april 2019 J v KemsekeNa overleg met Pierre, Riko,Isabella Irene en Jo hebben we besloten om voorzichtig het oude oude GAF nieuw leven in te blazen.

Als eerste evenement organiseren wij op zondag 21 april 2019 een paasrit.

Nadere info omtrent verzamelen en vertrektijd volgen nog.

Opgeven kan alvast dmv een berichtje naar: 105thecb@gmail.com


100 jaar kazerne op Fort Isabella

7 oktober 2018 Marlies
Swing the Mood Bevrijdingstour aanwezig bij dit Eeuwfeest in Vught!

Het eeuwfeest 100 jaar kazerne op Fort Isabella zal schitteren met unieke legeronderdelen en activiteiten die in de afgelopen 100 jaar de kazerne hebben bevolkt.

Kom kijken naar verschillende re-enactment die uitbeelding geven aan exercities, gevechtssituaties en bivak. Bewonder en ervaar interessante voertuigen en oude Nederlandse legermotoren.

Tevens komt de Swing the Mood Bevrijdingstour.nl het geheel muzikaal omlijsten met twee keer een live optreden. Ze brengen uiteraard hun eigen legervoertuig mee, een Dodge uit 1942, welke is omgebouwd tot een Photo Booth on Army wheels met direct klaar foto's!


BEVRIJDINGSTOUR.NL IN UDEN

30 september 2018 Marlies
Swing the Mood - Bevrijdingstour.nl komt zondag 30 september in het centrum van Uden. Naast een live optreden door de dames, zullen er Army foto's gemaakt worden in de Photo Booth on Army wheels! EN worden er ook nog eens Army airbrush tattoos gezet. Vanaf 12.30 uur en alles is gratis!

Meer info: www.bevrijdingstour.nl


Zondag 18 November, Internationale Zuid Limburgse Militaria Beurs

18 november 2018 Marcel Plagge
De enigste militaria beurs in Limburg

Op Zondag 18 November vindt weer de Internationale Zuid Limburgse Militaria Beurs plaats. Mocht je geïnteresseerd zijn in spullen uit de Eerste en vooral de Tweede Wereldoorlog (maar ook ervoor en erna) dan is dit “the place to be”.

Meer dan 40 handelaren uit binnen en buitenland zijn aanwezig. Er wordt van alles aangeboden , van uniformen tot helmen, en van uitrusting tot aan papieren, boeken en onderscheidingen.

De interessante beurs vindt plaats in Sporthal Rumpen , Heugerstraat 2a te Brunssum.

De openingstijd is 09.00 – 14.00 en de entrée is € 3.00. Ik hoop jullie alle te mogen begroeten op Zondag 18 November in Brunssum. Voor meer info: https://zuidlimburgse-militariabeurs.jimdo.com/

Heb je interesse om deel te nemen, er zijn nog enkele tafels vrij.


Zondag 18 November, Internationale Zuid Limburgse Militaria Beurs

18 november 2018 Marcel Plagge
De enigste militaria beurs in Limburg

Op Zondag 18 November vindt weer de Internationale Zuid Limburgse Militaria Beurs plaats. Mocht je geïnteresseerd zijn in spullen uit de Eerste en vooral de Tweede Wereldoorlog (maar ook ervoor en erna) dan is dit “the place to be”.

Meer dan 40 handelaren uit binnen en buitenland zijn aanwezig. Er wordt van alles aangeboden , van uniformen tot helmen, en van uitrusting tot aan papieren, boeken en onderscheidingen.

De interessante beurs vindt plaats in Sporthal Rumpen , Heugerstraat 2a te Brunssum.

De openingstijd is 09.00 – 14.00 en de entrée is € 3.00. Ik hoop jullie alle te mogen begroeten op Zondag 18 November in Brunssum. Voor meer info: https://zuidlimburgse-militariabeurs.jimdo.com/

Heb je interesse om deel te nemen, er zijn nog enkele tafels vrij.


BEVRIJDINGSTOUR.NL IN SPIJKENISSE

29 september 2018 Marlies
BEVRIJDINGSTOUR TIJDENS BRADERIE IN SPIJKENISSE

Zaterdag 29 september zijn de dames van Swing the Mood | Bevrijdingstour aanwezig in Spijkenisse. De hele middag door zijn er live optredens en kan men op de foto in de legertruck dat een Photo Booth on Armywheels is. Zeker de moeite waard dit te komen bekijken. Een ultieme 1940's Army experience! Kijk voor meer informatie op www.bevrijdingstour.nl


Bevrijdingsrit IJzendijke 2018

17 sep 2018, 11:38 Bevrijdingscomite 17 oktober
Eetcafe Hofzicht organiseert in samenwerking met bevrijdingscomite "17 oktober" IJzendijke een rit voor militaire voertuigen op zaterdag 20 oktober.

Deelname is gratis.

Bij aankomst een gratis kop koffie/thee met cake voor de chauffeur en 1 bijrijder plus een gratis consumptiebon en een hartige hap verzorgd door "IJsclub de Veste".

Rendez vous 10.00 uur op het 17 oktoberplein.

Static show tot 11.30 uur , tevens een kleine ceremonie bij het monument.

Vertrek voertuigen 12.30 uur voor een rondrit van pl/min 50 km

Opgeven tot 15 oktober via mail hofzicht@live.nl of tel. 0031(0)117301342.

Facebook bevrijdingscomite 17 oktober ijzendijke.

Hopelijk tot dan!!!


Luchtlandingen Ginkelse Heide Ede

22 september 2018 Marlies
Luchtlandingen met entertainment van BEVRIJDINGSTOUR.NL

500 parachutisten zullen uit zeven Hercules-vliegtuigen springen tijdens de Airborne Luchtlandingen in Ede zaterdag 22 september. Maar naast dit spektakel zal er ook spectaculair entertainment zijn van Swing the Mood - Bevrijdingstour.nl. Deze act staat garant voor een ultieme 1940's legerexperience met live show en een legervoertuig (uit 1942) met Photo Booth. Meer informatie over deze nieuwe act kunt u hier vinden: www.bevrijdingstour.nl. De Zingende Kapsters treden ook nog eens op!

Tussen 10.00 en 16.00 uur vindt het evenement plaats op de Ginkelse Heide in Ede.


Nationaal 112 event te Vaassen

6 oktober 2018 Rinco van der Beek
Grootschalig evenement met Spectaculaire demonstraties en klassieke voertuigen tijdens landelijk 112 event Vaassen

Onderstaand het persbericht. We zouden graag een veld willen organiseren met klassieke legervoertuigen.

Op de plattegrond is dat sector D; met nog ca. 6000 vierkante meter beschikbaar hopen we dat we er een historisch legerdorp van kunnen maken. Inrijden kan tussen 07:00 en 08:00. Wilt u meedoen dan kunt u een mail stguren naar Jan Wijnhoud: j.wijnhoud9@upcmail.nl

Vaassen is een bijzonder evenement rijker. De vrijwillige brandweer Vaassen staat op 6 oktober immers garant voor het landelijke 112 event, dat wordt gehouden in combinatie met de 112-beurs. Politie, brandweer, ambulancediensten en andere nationale organisaties zorgen dan aan de Laan van Fasna voor spectaculaire demonstraties, het publiek kan genieten van klassieke en bijzondere hulpverleningsvoertuigen en er is een optocht door het dorp van al die wagens.

De internationale 112-beurs met deelnemers uit heel Europa – die is verhuisd naar de kazerne van de brandweer Vaassen – is de aanleiding voor iets wat uitgroeide tot een groots evenement. Niet alleen de landelijke brandweerdiensten grepen deze kans aan om zich aan het publiek te presenteren, maar ook de landelijke politie, de ambulancediensten, ProRail, Rijkswaterstaat, de Reddingsbrigade, defensie, bergers en leveranciers van specialistisch gereedschap zoals Holmatro en 3M zien het als een uitgelezen kans om iedereen te laten zien wat er allemaal afkomt op onze hulpdiensten.

Vandaar dat er op zaterdag 6 oktober tribunes langs de Laan van Fasna zijn verrezen en vier grote demonstratievelden zijn gecreëerd (één voor de brandweer, politie, ProRail en defensie), waarop al die groepen op een spectaculaire wijze mensen redden, aanhoudingen verrichten, voertuigen veiligstellen, branden blussen of gewonden met een traumahelikopter wegbrengen. In dit geheel zijn de demonstratie met de crashtender en waterwerper extra bijzonder. Zo krijgt het publiek de kans te zien waarmee de mensen die dag en nacht voor ieders veiligheid klaar staan dagelijks worden geconfronteerd. Wat iemand normaal gesproken alleen op tv ziet, gebeurt dan net buiten het centrum.

De vrijwillige brandweer in Vaassen ziet het landelijke 112 event als een uitgelezen kans om vrijwilligers voor de eigen organisatie te werven. Vandaar dat ervaren en doen tot belangrijk thema wordt gemaakt. Mensen krijgen de mogelijkheid om zelf te ondervinden wat het is om te lopen met ademlucht, geïnteresseerden mogen schieten op de mobiele schietbaan van defensie, er is een blusdemonstratie met een oefenhelikopter en iedereen mag een tankwagen en een vuurschaal bewonderen. Ook aan de kinderen is gedacht. Zo staat er voor hen niet alleen een springkussen, maar mogen zij zelfs vechten met de politie.

Maar dat is niet alles, want de Laan van Fasna wordt van 10.00 tot 16.00 uur afgesloten vanaf de rotonde bij industrieterrein Eekterveld tot de rotonde bij de Deventerstraat. Nadat burgemeester H. van der Hoeve en de districtschef Noord- en Oost Gelderland José Rooijers het evenement hebben geopend, is dus volop ruimte voor het bekijken van klassieke hulpverleningsvoertuigen. Zie hoe mensen vijftig jaar geleden in een ambulance lagen, zie brandweerwagens zoals wij ons die niet meer kunnen voorstellen, zie politieauto’s uit vervlogen tijden. Het publiek kan ze vanaf 10.00 uur van nabij bekijken en de binnenkant in ogenschouw nemen. Wanneer de demonstraties in de loop van de middag zijn afgelopen, gaan zij vervolgens in optocht door het dorp naar kasteel De Cannenburgh, waar fotomomenten worden gehouden.

Om alles in goede banen te leiden, vraagt de organisatie mensen zo veel mogelijk met het openbaar vervoer, lopend of op de fiets te komen, maar er zijn ook twee parkeerplaatsen. P1 is betaald parkeren waarvan de opbrengst volledig naar Stichting De Veluwse Wensambulance gaat. De wensambulance is tijdens dit evenement natuurlijk aanwezig om te laten zien wat die vrijwilligers doen voor mensen die nog een laatste wens in vervulling willen zien gaan. P2 is op het bedrijventerrein Eekterveld en is gratis.

En dan zou met al het spektakel bijna worden vergeten wat de aanleiding is voor het landelijke 112 event in Vaassen. De internationale 112-beurs verhuist naar het dorp. Daarop komen handelaren en bezoekers uit heel Europa af. Het gaat om mensen die bijzondere artikelen kopen of verkopen die te maken hebben met politie, brandweer of andere hulpverlening. Speciale helmen, bijzondere badges, historische kleding; een mens kan het zo gek niet bedenken of het is die dag in de brandweerkazerne te koop en te zien.


International Army Show Enschede

1 september 2018 - 2 september 2018 402automotive
Kom naar International Army Show Enschede, 1 & 2 september 2018 Vliegveld Twenthe! Meer info via www.armyshow.eu.

In het weekend van 1 en 2 september wordt de 2e editie georganiseerd van de International Army Show op Vliegveld Twenthe. U kunt dan weer een gevarieerde show verwachten met onder andere een Militaria Beurs, Thema Expositie Legervoertuigen, Live Reenactment met Battles, Music Stages, Meet & Greets, een Veteranen Area, Concours d'Elegance en een Tank Area! Dit jaar wordt nog spectaculairder met ook enkele onderdelen in de lucht!


FLY-IN GEES

1 september 2018 Jaap
Een Fly-in met MLA (ultralight) vliegtuigen met daarbij een oldtimershow met o.a. LEGERVOERTUIGEN

1 September is er van 10.00 uur tot 18.00 uur in Gees een Fly-in. Hierbij is het een komen en gaan van MLA vliegtuigen op een tijdelijk vliegveld.

Daarnaast is een show van oude klassieke auto's, tractoren, fietsen, motoren en LEGERVOERTUIGEN. Verder zijn er diverse ambachten en demonstraties. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Bij goed weer stijgen rond 18.30 uur een aantal heteluchtballonnen op.

Opgeven is nog mogelijk per mail: j.euving@gmail.com. Verdere info: www.flyingees.nl en www.facebook.com/flyingees.


Renkum Airborne 2018

21 september 2018 - 23 september 2018 Thierry
Voor de 6e keer organiseert Renkum Leeft het evenement Renkum Airborne. Een indrukwekkend evenement met een boordevol programma. Droppings, Britse veteranen, gliderlandingen, een veldmuseum, vliegshows, Living History Basecamp, een Sherman tank en dit jaar een heuse Spitfire op het evenemententerrein.

Hierbij nodigen wij jou wederom van harte uit om met jouw WOII voertuig en/of display deel te nemen aan het Living History Basecamp tijdens het

evenement Renkum Airborne 2018. Een indrukwekkend evenement met een boordevol programma. Droppings, Britse veteranen, gliderlandingen, een

veldmuseum, vliegshows, een Sherman tank en dit jaar een heuse Spitfire op het evenemententerrein.

Programma

VRIJDAG 21 SEPTEMBER

08:00 – 12:00 Landing gliders en tandemjump British Veterans

13:00 – 14:00 Meet & Greet British Veterans (aanmelden noodzakelijk!)

10:00 – 18:00 Diverse droppings door Pathfinder Group Europe

DOORLOPEND

13:00 – 00:00 Living History Basecamp en Canteen

13:00 – 22:00 Veldmuseum (statisch en audio-visueel)

13:00 – 22:00 Diverse shows DJ D–day gedurende de dag

13:00 – 19:00 Vliegshows Warbirds

13:00 – 19:00 Videobeelden activiteiten Airborneregio

13:00 – 19:00 Militariamarkt

13:00 – 19:00 Rondrit met GMCs

13:00 – 18:00 Klimtoren

13:00 – 18:00 Schietcontainer

ACTIVITEITEN

13:00 – 13:30 Officiële opening Renkum Airborne 2018

15:30 – 16:00 Modeshow jaren ’40 kleding

17:30 – 18:00 Modeshow jaren ’40 kleding

19:00 – 22:00 Vliegshow verlichte Warbirds

19:00 – 20:30 Basecamp Dinner & Music

19:30 – 22:00 Airborne Walk-in Bioscoop

ZATERDAG 22 SEPTEMBER

DOORLOPEND

10:00 – 18:00 Living History Basecamp en Canteen

10:00 – 18:00 Diverse shows DJ D–day gedurende de dag

10:00 – 18:00 Veldmuseum (statisch en audio-visueel)

10:00 – 14:00 Videobeelden activiteiten Airborneregio

10:00 – 18:00 Vliegshows Warbirds

ACTIVITEITEN

08:00 – 09:30 Basecamp Breakfast

13:00 – 14:00 Start opstelling voertuigen Race to the Bridge (Airborne Battle Wheels Oosterbeek)

13:00 – 17:00 Diverse optredens Excelsior en Politie Big Band

14:00 – 16:30 Race to the Bridge live op groot scherm

19:00 – 20:30 Basecamp Dinner & Music

19:00 – 22:00 Vliegshow verlichte Warbirds

20:30 – 00:00 Feestavond met Huub Peters

GRATIS TOEGANG, IEDEREEN IS WELKOM!

22:00 – 22:15 Verlichte Vliegshow Warbirds


Nostalgisch Moerdijk

25 augustus 2018 - 26 augustus 2018 J. RouwZATERDAG EN ZONDAG EVENEMENT MOERDIJK

Aanstaande weekend weer Nostalgisch Moerdijk.

Zaterdag een rondrit.

Zondag ook static show waar ook militaire voertuigen aan mee mogen doen.

Kijk voor verdere informatie op www.stichtingnostalgischmoerdijk.nl


RED BALL EXPRESS 2018

22 september 2018 Jan Springintveld
Vooraankondiging; Zaterdag 22 september 2018

CRASH Luchtoorlog -en Verzetsmuseum '40-'45

introduceert op zaterdag 22 september;

RED BALL EXPRESS editie “RESISTANCE’ .

De inschrijving wordt binnenkort geopend. Let op de website www.redballexpress.nl of de link via www.crash40-45.nl.

In het Jaar van Verzet heeft de Red Ball Express niet toevallig de titel “Resistance” en dit is terug te zien op de route en bij onze twee tussenstops en herdenking.

Er is dit jaar bij de inschrijving één nieuw aspect. De deelnemers worden verzocht na aanmelding op de website het inschrijfgeld over te maken op de aangegeven bankrekening.

De 18e editie van de Red Ball Express is aanstaande en we hopen er met alle deelnemers en betrokkenen weer een prachtige dag van te maken.


Militair kamp "The Fleet- NVOBS"

7 juli 2018 - 8 juli 2018 war-memorial.be
Militair kamp in Maldegem,

Alle militaire voertuigen welkom (zowel oorlogse als na-oorlogse)

Meer info op de flyer.

Info:

rudi.airborne.82@gmail.com / filip@war-memorial.be


Voertuigen voor aankleding evenement Bootcamp Obstacle Run

19 jun 2018, 13:31 Sanne ter Veen
Wij organiseren dit jaar de 5e editie van de Bootcamp Obstacle Run op 8 en 9 september in Langedijk (Recreatiegebied Geestmerambacht). Wij verwachten in totaal rond de 3500 deelnemers over 2 dagen.

Wij willen dit jaar een unieke beleving creëren. Van het start/finish veld gaan we een basiskamp maken. Daarvoor zijn wij opzoek naar leger voertuigen die als aankleding worden neergezet. In ruil daarvoor willen we een aantal startbewijzen beschikbaar stellen (n.t.b.).

Voor meer informatie info@bootcamp-run.nl.


wings and wheels

11 augustus 2018 - 12 augustus 2018 dhont marc
millitaria fair


Historical Military Vehicles : Militair Kampement te KALLO / Zwijndrecht van 07 - 09 september 2018

7 september 2018 - 9 september 2018 benny
Van vrijdag 07, tot en met zondag 09 september, organiseert onze vereniging "Historical Military Vehicles vzw" een Militair Kampement op de unieke locatie van het Fort Sint-Marie te KALLO ( = Zwijndrecht ) .

Het Fort Sint-Marie is een van de oudste forten rond Antwerpen !

De vereniging Historical Military Vehicles heeft de unieke gelegenheid gekregen om het domein van het Fort Sint-Marie open te stellen voor het grote publiek. De vereniging brengt een aantal groeperingen samen voor een tentoonstelling in open lucht van historische militaire voertuigen maar ook legermaterieel uit verschillende periodes vanaf 1944.

De verschillende reenactors zorgen voor een realistische beleving voor de bezoekers.

Op zondag wordt een barbeque gehouden waar iedereen tegen democratische prijzen kan aanschuiven.

Fort Sint-Marie is een van de oudste forten rond Antwerpen en werd gebouwd vanaf 1584 in opdracht van Spaanse veldheer Alessandro Farnèse om samen met het Fort Sint-Filips de Schelde te verdedigen en een drijvende vlotbrug over de Schelde te be- schermen.


Historical Military Vehicles : Militair Kampement te KALLO / Zwijndrecht van 07 - 09 september 2018

7 september 2018 - 9 september 2018 benny
Van vrijdag 07, tot en met zondag 09 september, organiseert onze vereniging "Historical Military Vehicles vzw" een Militair Kampement op de unieke locatie van het Fort Sint-Marie te KALLO ( = Zwijndrecht ) .

Het Fort Sint-Marie is een van de oudste forten rond Antwerpen !

De vereniging Historical Military Vehicles heeft de unieke gelegenheid gekregen om het domein van het Fort Sint-Marie open te stellen voor het grote publiek. De vereniging brengt een aantal groeperingen samen voor een tentoonstelling in open lucht van historische militaire voertuigen maar ook legermaterieel uit verschillende periodes vanaf 1944.

De verschillende reenactors zorgen voor een realistische beleving voor de bezoekers.

Op zondag wordt een barbeque gehouden waar iedereen tegen democratische prijzen kan aanschuiven.

Fort Sint-Marie is een van de oudste forten rond Antwerpen en werd gebouwd vanaf 1584 in opdracht van Spaanse veldheer Alessandro Farnèse om samen met het Fort Sint-Filips de Schelde te verdedigen en een drijvende vlotbrug over de Schelde te be- schermen.


19de treffen Lubbeekse LegerVrienden

29 juni 2018 - 1 juli 2018 Meeus
19de treffen Lubbeekse LegerVrienden

19de treffen voor militaire oldtimers. Alle legervoertuigen welkom.


D-Day 2019

31 mei 2018, 20:50 Peter CentenVan 2 juni tot en met 7 juni 2019 organiseer ik een D-DAY herinneringstrip naar Normandië. Met c.a. 80 geïnteresseerden zullen wij een week lang kamperen op camping Rheine Mathilde , vlak bij Omaha Beach. Ik ben zelf met een 1943 Dodge WC 63 en een Willy's.

Ik ben op zoek naar mensen die een GMC truck hebben en die het leuk vinden met ons mee te gaan. We zullen allerlei herdenkingen/musea en events ter plaatse bezoeken. We zouden graag met de historische wagens door Normandië toeren.

Mijn vraag: zijn er mensen die mee willen doen en hun GMC of een andere truck willen meenemen naar Normandië ? Voor vervoer naar Normandië regelen we diepladers, brandstof wordt betaald en kamperen/eten is inclusief.

Neem aub contact met mij op : Peter Centen 06-51419196 of p.centen@nathan.nl


Stichting Legermotoren Nederland

8 juni 2018 - 10 juni 2018 Hendri
22 legermotoren treffen harskamp.

Op 8,9 en 10 juni 2018 is er voor de 22e keer het het legermotoren treffen in de Harskamp.

Wil je meedoen aan het evenement, de bbq of lunch schijf je dan in voor 1 juni. Meer informatie vindt u op www.legermotoren.nl.


Drie dagen de peel

23 augustus 2018 - 26 augustus 2018 hans
MEETING DRIE DAGEN DE PEEL 23-24-25-26-AUG 2018

MET OP 25 AUG TERREIN RIJDEN OP 1800 M LANGE BAAN

HET BETREFT EEN CAMPING NABIJ BOEKEL MEET ZEER MOOI SANITAIR EN AVOND VUURTJE STOKEN

KORTOM WIJ DOEN ER WEER ALLES AAN VOOR EEN VOLMAAKT WEEKEND

ALLE ORIGINELE LEGERVOERTUIG WELKOM MET TENT OF CARAVAN WATER EN STROOM AANWEZIG OP HET TERREIN ( GEEN CAMPERS)

DAARBIJ HEBBEN WE OOK WEER ETEN EN DRINKEN EN BALLETJE UIT DE JUS

AANMELDEN KAN VOORAF OP ZEKER TE ZIJN VAN PLAATS

PROGRAMMA DDDP

TERREIN OPEN OP WOENSDAG 22 AUG 2018 OM 14 00 UURTERREIN RIJDEN ZATERDAG 9 TOT 12 UUR 25 AUG EN

STATIC SHOW ZATERDAG 14 TOT 17 UUR GEMERT

LOPEND BUFFET 18 UUR

EINDE MEETING 14 OO UUR ZONDAG 26 AUG 2018

FACEBOOK DRIE DAGEN DE PEEL


Militracks Sd.Kfz. Militair Technisch Evenement

19 mei 2018 - 20 mei 2018 Beheerder
Voor iedereen die geïnteresseerd is in de Duitse voertuigtechniek van de Tweede Wereldoorlog is Militracks een must! Twee dagen lang staan deze voertuigen centraal en heeft u de gelegenheid om ze rijdend te zien - en erop mee te rijden!

Tijdens het Militracks-weekend zijn er Duitse motoren, personenvoertuigen, vrachtwagens, halfrupsen en tanks te zien, die overwegend in dienst waren bij de Wehrmacht. De Duitse voertuigtechniek was in die tijd in veel gevallen kwalitatief beter dan die van de Geallieerden. Op Militracks wordt getoond - en in sommige gevallen ook letterlijk - hoe die techniek werkte.

De voertuigen staan overigens niet alleen statisch opgesteld, maar rijden ook rond op het speciale, anderhalf kilometer lange parcours in het museumpark. Het is ook mogelijk om mee te rijden. Kaartjes daarvoor kunt u op het terrein zelf kopen.

Voor meer informatie, zie de website (link hieronder)


Grootste legervoertuigen tour Haarlemmermeer

30 apr 2018, 19:34 Frank
Het is bijna zover de bevrijding van de Haarlemmermeer is bijna een feit.

Wil je ook meedoen met de grootste legervoertuigen tour in de Haarlemmermeer meld je dan nu nog aan en rij mee in een colonne van zo'n 40 voertuigen.

Vooraf de tour krijg je een gratis rondleiding in het Nederlands Transport museum en na afloop een gratis maaltijd. (elk legervoertuig is welkom)

aanmelden kan via mail f.hoefnagel@quicknet.nl tel. 06-54644413 of maxvanzweden@hotmail.com tel. 06-22619097


5 mei legervoertuigen tour Haarlemmermeer

5 mei 2018 Frank
Beste mensen,

De traditionele legervoertuigen tour met start en finish in Nieuw Vennep gaat dit jaar ook door de Haarlemmermeer

In vele dorpskernen gaan we veteranen ophalen, die later met de legervoertuigen op het Harmonieplein worden binnengehaald door muziek en honderden aanwezigen.

We zijn trots te vermelden dat dit jaar ook het Nederlands Transportmuseum meedoet met meerdere voertuigen.

(Het Nederlands Transport museum is opgericht uit een aantal stichtingen en verenigingen die moesten verhuizen van het Hembrugterrein en hun voertuigen nu in een museum in Nieuw Vennep hebben ondergebracht)

Voor iedere deelnemer een gratis rondleiding (va. 12.00uur) in het museum en na de tour een gezamelijke maaltijd en voor de auto's wordt een brandstof vergoeding betaald.

we hopen dat u dit jaar ook meedoet, we verwachten te starten om ca 14.00 uur.

Elk legervoertuig is welkom.

Je kunt je aanmelden via ons mail adres harmoniekoepel@gmail.com. of hubobe@hotmail.com bellen kan ook op 06-45263999 of 06-54644413

Graag tot 5 mei

Met vriendelijke groet,

namens het organisatiecomite

Piet Kwak / Frank Hoefnagel/Arno van der Holst


Y-cie Paasrit 2018

1 april 2018 Jan Bakker
Y-cie paasrit 2018

Op zondag 1 april 2018 (eerste paasdag) houdt de Vriendengroep Y-cie traditiegetrouw weer een paasrit, als opening van het seizoen.

In 2018 zal deze colonnerit weer een keer plaatsvinden op Walcheren.

Deelname aan deze rit staat open voor eenieder, in het bezit van een groen of wit ex-legervoertuig.

Opgave of inschrijven is niet noodzakelijk.

Deelnemers dienen voor aanvang van de rit, wel een startverklaring te ondertekenen, waarin zij verklaren akkoord gaan met “Reglement Groep Y-cie”.

Zie voor het reglement onze website.

Voor deelname deze rit, zijn geen kosten verbonden.

Vanaf 08.00 uur is het verzamelen bij “McDonalds” aan de Bosschaartsweg te Middelburg.

De start van de rondrit is om 09.00 uur.

Het ochtendtraject heeft een lengte van ongeveer 65 kilometer.

De middagstop van 11.30 tot 13.00 uur vindt plaats op de Veersegatdam te Vrouwenpolder.

Er wordt nog gewerkt aan een “special” op de Veersegatdam.

Zodra de ontheffing hiervoor rond is, wordt dat hier nader bericht.

Als we die dag op schema liggen, zullen we de rit rond 13.00 uur vervolgen.

Op de Zeedijk bij Westkapelle hebben we een kort stop voor een fotomomentje.

Het middagtraject heeft een lengte van ongeveer 35 kilometer.

De locatie van het eindpunt, gepland rond 15.00 uur, is nog niet bekend.

De geplande locatie kwam kort voor dit bericht te vervallen.

Aan een nieuwe locatie wordt nog gewerkt.

Het wordt in ieder geval een plek op Walcheren, waar we de dag kunnen nabespreken en afscheid van elkaar kunnen nemen.

Zodra hierover meer bekend is, wordt dat hier nader bericht.


International Army Show - Winter Edition

20 januari 2018 - 21 januari 2018 BeheerderNa een succesvolle 1e editie van de International Army Show op Vliegveld Twenthe wordt in januari een extra Winter Edition georganiseerd en wel in het weekend van 20 en 21 januari. Locatie wordt het MECC Maastricht, ideaal gelegen in de Euroregio met omringende landen als Belgie, Frankrijk en Duitsland. Op 20.000 m2 wordt geboden: -Militaria Beurs -Thema Expositie Voertuigen -Static Reeanctment -Verkoop van Legervoertuigen -Music Stage -Meet & Greets -Veteranen Area -Presentatie Voertuigen Clubs -Concours d’ Elegance -Tank Area met starten van o.a. Tanks -Food Trucks


Kamp Heerde | Operation "Cross Over"| OCO17

27 oktober 2017 - 29 oktober 2017 Army Vehicle Club (AVC)
Ter afsluiting van het seizoen 2017 wordt in het laatste weekend van oktober wederom Operation "Cross Over" gehouden op Kamp Heerde in het Zwolse Bos te Heerde en om precies te zijn op het terrein waar destijds ook de Nederlandse equipe van de Dakar Rally hun vrachtwagens testte. Zowel voor AVC-leden als niet-leden!

In het weekend van vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober kan er weer gereden worden met legervoertuigen over de 2 kilometer lange en heuvelachtige baan met verraderlijke stukken die in 2016, tijdens OCO16, al zijn ontdekt door deze en gene! Hoe meer er gereden wordt hoe ruller de grond en wordt er meer gevergd van de stuurmanskunsten, capriolen en strapatsen van de chauffeur! Met uiteraard de beste stuurlui aan wal! En wie er toch vast komt te zitten wordt er door andere uitgetrokken!

Het weekend bestaat uit een gevarieerd programma met terreinrijden op (zwaar) terrein als hoofdonderdeel. Verder staan een bezoek aan het artilleriemuseum op ASK Oldebroek op het programma alsook een bezoek aan de inmiddels befaamde IJssellinie. De tocht ernaartoe moet aan de hand van een routebeschrijving worden ontdekt... Werd vorig jaar op de zaterdagavond nog een algemene ledenvergadering gehouden dit keer is het "De Quiz" die de deelnemers bezig zal houden. En daarmee zijn weer prachtige prijzen te winnen!

Uiteraard is de Cuisine de l'armee (veldkeuken) ook in vol ornaat aanwezig waar de Mâitre de Cuisine samen met zijn companen weer overheerlijke diners zal klaarmaken die in de Clubtent worden geserveerd en gaat 's avond de Kroeg te Velde open! 'Ochtends is er een ontbijtbuffet en 's middags een lunch! Tussentijds staat de koffie en thee klaar of wordt die vers gezet!

Wat de overnachting aangaat, dat bepaalt u zelf, dat kan in uw legervoertuig of in een groene legertent op het bivakterrein.

Kijk voor meer informatie op: http://www.armyvehicleclub.nl/?p=1920


Nachtrit door het Groene Hart (Zuid-Holland)

7 oktober 2017 Army Vehicle Club (AVC)
AVC organiseert op zaterdag 7 oktober a.s. een nachtrit door het Groene Hart (Zuid-Holland) voor AVC-leden en niet-leden, de KastanjeNachtRit! Hieraan kunnen 20 tot 25 voertuigen meedoen.

Paul van der Valk heeft voor AVC een prachtige rit uitgezet die u langs onbekende wegen voert van het Groene Hart.

Verzamelplaat is het Recreatieterrein "Kandelaar" aan de De Hoef Oostzijde voor (of na) huisnummer 119 (ligt eraan van welke kant je komt) 1426 AJ De Hoef. Dit ligt op de grens van de provincie Zuid-Holland en Utrecht en net ten zuidwesten van Mijdrecht.

Vanaf 18:00 uur is AVC daar aanwezig!

Het recreatieterrein ligt aan het riviertje de Kromme Mijdrecht. Samen met andere recreatieterreinen worden ze wel de parels aan het kralensnoer genoemd.

Er is gelegenheid om na afloop te overnachten op de naastgelegen camping, maar dat is aan u. Wilt u er gebruik van maken dan raden wij u aan de overnachting bijtijds te boeken bij de camping.

Groene Hart Camping

De Hoef Oostzijde 119

1426 AJ De Hoef

Kijk voor meer informatie op: http://www.armyvehicleclub.nl/?p=1934


BREENDONK'44

8 september 2017 - 10 september 2017 benny
Herdenking van de bevrijding van het Fort van Breendonk.

Deze herdenking wordt ondersteund door de vereniging "HISTORICAL MILITARY VEHICLES".

Voor deze gelegenheid wordt een WW2 militair kampement opgezet.

Het succes van vorig jaar heeft ervoor gezorgd dat er dit jaar een vervolg komt.

Meer/alle informatie is beschikbaar via onze website : www.hmv-belgium.be

Deelnemers zijn welkom !

Inschrijven d.m.v. het inschrijvingsformulier (beschikbaar via onze website)


Red Ball Express 2017 'Stirling's End'.

23 september 2017 Jan SpringintveldInschrijving Red Ball Express 2017 is geopend !

De 16e editie van de ‘Red Ball Express’, de rondrit met authentieke WOII voertuigen georganiseerd door CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45 i.s.m. Keep Them Rolling wordt gehouden op zaterdag 23 september.

Deze rit met het thema ‘Stirling’s End’ passeert weer vele gedenkwaardige plaatsen op de route, die direct verbonden zijn met een gebeurtenis uit de Tweede Wereldoorlog.Ook is er dit jaar weer een tussenstop en 'een rondje om de kerk'. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op www.redballexpress.nl.


Il était une fois le Pas de Calais libéré

31 augustus 2017 - 3 september 2017 superlegera62
Rassemblement de véhicules de la seconde guerre mondiale - Bourse militaria

L'Association Véhicules Militaires d'Artois organise la 31è édition de la manifestation "Il était une fois le Pas de Calais libéré" à Souchez du 31 août au 3 septembre 2017 à Souchez (62 - France)

Plus de 200 véhicules et 400 mètres de bourse

Entrée gratuite

Nederlands:

Samenkomen van voertuigen uit tweede wereldoorlog en Militaire beurs

De vereniging "Véhicules Militaires d'Artois" organiseert de 31ste editie van het evenement "Il était une fois le Pas de Calais libéré" in Souchez (62 - Frankrijk). Meer dan 200 voertuigen en 400 meter beurs. Gratis toegang


Santa Fe Event 2017

19 augustus 2017 - 20 augustus 2017 M
Topevenement: beleef de bevrijding! Er komt iets bijzonders aan: een gigantisch militair kamp rond het Oorlogsmuseum Overloon. Met heel veel geallieerde motoren, jeeps, trucks en tanks uit de Tweede Wereldoorlog. En alles zo origineel mogelijk! Kom zelf kijken hoe het bevrijdingsleger Europa bevrijdde. Je kunt zelfs meerijden op de voertuigen (hiervoor zijn tickets tijdens het evenement te koop). Verder is er een grote militariamarkt met bijzondere spulletjes. En natuurlijk kun je ook het museum zelf bezoeken. Maar top-of-the-bill zijn de mock-battles: vanaf de heuvels rond het openluchttheater in het park vallen twee keer per dag geallieerde troepen de Duitse bezetter aan. Je weet niet wat je meemaakt! Dus kom kijken op zaterdag 19 of zondag 20 augustus. Openingstijden park: 9-17 uur. Entree: €15,- (kinderen van 4-12 jaar: €9,-). Er zijn bezoekvoorwaarden van toepassing.

Tickets kunt u via de volgende link, alvast online kopen: https://www.oorlogsmuseum.nl/nl/santa-fe-tickets/


Militariabeurs Weerselo

8 oktober 2017 de Weerselose Markt
1.000 bommen en granaten! Wat een mooi programma staat er voor zondag 8 oktober gepland! Naast de reguliere markt op zondagmiddag 8 oktober wordt er een gedeelte van het marktterrein afgezet voor de militariabeurs,

Deelname: Legervoertuigen showen is kosteloos, een standplaats inclusief twee gratis overdekte kramen kost €15,-, op de www.weerselosemarkt.nl is het mogelijk om een standplaats te reserveren.

In 2016 liet het weer het perfect toe om de militariabeurs buiten plaatst te laten vinden, mocht het weer op 8 oktober 2017 tegenvallen dan worden de stands naar de overdekte markthal verplaatst.

Tijden: 12.00 tot 17.00 uur

Schrijf je vóór zaterdag 7 oktober in via het contactformulier of via eline@weerselosemarkt.nl


Oldtimer Weekend Groede 2017

9 juni 2017 - 11 juni 2017 Katja
Na de succesvol verlopen 10e editie van het Oldtimer Weekend Groede in juni 2016 zijn de voorbereidingen voor de 11e editie alweer volop in gang. Dit jaar vindt het Oldtimer Weekend plaats op vrijdag 9 t/m zondag 11 juni 2017. Hou de datum alvast vrij in uw agenda!


Zwalmse Ardennenrit voor militaire voertuigen

3 september 2017 Bertrand Van de Walle
Begeleide rondrit rond en in de Zwalmse Ardennen voor alle militaire voertuigen ongeveer 60 km inschrijving 12 euro met lunchpakket en drankjes inbegrepen

Vertrek aan Station te St Denijs Boekel (cafe De Weegbrug) verzamelen om 9 uur en terug om 17uur


Triumph 3TA 50 jaar jubileum treffen

1 september 2017 - 3 september 2017 Erik Breedijk
Triumph 3TA jubileum treffen tijdens het International Armyshow Twenthe

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat de Triumph 3TA massaal aan defensie werd geleverd.

Om dit te vieren heb ik een 3TA treffen georganiseerd op het terrein van de Armyshow voor de eigenaren van een 3TA, of deze nu groen, bruin of blauw is maakt niet uit. Het is ook niet nodig om in leger kleding te komen, dat mag je zelf bepalen, hoewel dat op een groene motor natuurlijk wel leuk staat. We kunnen van vrijdag tot en met zondag gebruik maken van alle faciliteiten die de Armyshow op het vliegveld biedt. Tevens is het de bedoeling om in ieder geval op zaterdag een rondrit te maken in de omgeving met het liefst een stukje (berijdbaar) off-road erbij. Er is op de camping al ruimte voor ons gereserveerd. Je motor moet wel afzonderlijk aangemeld worden, je kunt de naam van de club (Triumph3ta.nl) aangeven bij het aanmelden: http://www.armyshow.eu/preselectie. Ook graag via www.triumph3ta.nl doorgeven als je jezelf hebt opgegeven zodat kan bijhouden of er genoeg ruimte is op de camping en een idee krijg hoeveel belangstelling er is.

Dat laatste kan ook elders op het 3TA forum bij 3TA geklep. Ik hoop dat we elkaar daar mogen zien!

Mocht er meer info bekend worden of heb je vragen stel ze dan in het topic bij 3TA geklep of stuur een mailtje.

Voor meer informatie zie www.triumph3ta.nl


Bevrijdingsfestival Brielle 4 t/m 7 mei 2017

4 mei 2017 - 7 mei 2017 Roland van Ravens
Stap 4, 5, 6 en 7 mei 2017 terug in de tijd en beleef hoe het soldatenleven 72 jaar geleden was op een kampement of bivak. De tijd van Glenn Miller, Coca Cola, Churchill, Kauwgom, Roosevelt en de Andrew Sisters.

Loop tussen de vele legervoertuigen van zowel de Duitsers als de Geallieerden. Bekijk de verschillende (originele) tenten voor de manschappen en officieren. Zie hoe de manschappen worden gedrild en getraind door hun sergeanten.

Bekijk hoe aanvalsplannen worden bedacht en hoe die door het hoofdkwartier naar de eenheden werden gestuurd. Neem een kijkje in een veldhospitaal en zie hoe de gewonden worden verpleegd.

Noteer de data alvast in uw agenda!

Binnenkort is het gehele programma bekend en is te bekijken op www.bevrijdingsfestivalbrielle.nl. Wij houden u op de hoogte.


Open dag Rijdend Unifil Museum / Dorstige Types

17 april 2017 sjaak van houwelingen
10 jarig jubileum - Open dag Rijdend Unifil Museum / Dorstige Types

Traditionele Open Dag van Dorstige Types, met zowel 's middags als 's avonds Live Muziek. Militaria beurs, rondritten met legervoertuigen, YP-408 pantservoertuig, schminken voor kinderen en nog veel meer.

Paasmaandag 17 april, 10:00-23:00


Bevrijdingsfestival Amherst 2017 Zuidlaren

7 april 2017 - 9 april 2017 Bevrijdingsfestival Amherst
In het weekend van 7 tot en met 9 april 2017 wordt in Zuidlaren de vrijheid en het vechten voor die vrijheid gevierd. Stichting Bevrijdingsfestival Amherst Zuidlaren organiseert in samenwerking met diverse verenigingen en ministerie van Defensie dit evenement.

Met diverse activiteiten in en rond het dorp wordt Zuidlaren weer een weekend lang een garnizoensplaats. Er worden kampementen opgezet, demonstraties gehouden en displays getoond van militaire voertuigen en uitrusting. Er zal niet alleen aandacht worden besteed aan de periode 1940-1945, maar er zal ook militair materieel van latere periodes aanwezig zijn.

Op 9 april wordt een monument onthult voor de enige in Zuidlaren omgekomen geallieerde parachutist, Paul Duquesne. Hij was een van de 700 Franse parachutisten die met operatie Amherst in april 1945 in Drenthe zijn geland. Het monument wordt onthult in het bijzijn van zijn familie, Franse veteranen en hun families. Voor de verschillende activiteiten zie de programma’s voor 8 april en 9 april.

Voor deelname kunt u zich via het inschrijfformulier opgeven. Bent u eigenaar van een militair voertuig en niet lid van een vereniging dan bent u uiteraard ook van harte welkom in dit weekend.


KAMP 44 - uniek openluchtmuseum

20 mei 2017 - 28 mei 2017 Ben_326
Maak de Loopgravenoorlog van dichtbij mee.

Volg de opbouw en voorbereiding van D-Day op.

Zet voet aan wal op de Normandische stranden,

wandel doorheen de bevrijding van Europa,

langsheen Market Garden,

midden in de Slag om de Ardennen

en door de concentratiekampen.

We garanderen u een unieke ervaring waar beleving en museum elkaar ontmoeten!

Zaterdag 20 mei 2017 tem zondag 28 mei 2017.

Open voor het publiek van 10.00u tot 18.00u.

Inkom: €5, kinderen -12 gratis.

Naast diverse randanimatie zorgen we uiteraard ook voor eet- en drankgelegenheid.

CROQUE 'n ROLL: pop-up veldrestaurant.

ook kan u op ons terras genieten van ons gelegenheidsbier: "Partizaan".

dit alles in een natuurlijke omgeving met speelgelegenheden voor de kleinsten.

FIETSPARKING MET OPLAADPUNT

Voor het hele programma en overige informatie kijk op onze website:

www.kamp44.be

of op onze facebookpagina:

www.facebook.com/kampvierenveertig.putte


De 9e Twentse Rakkers - Oldtimershow

13 mei 2017 BeheerderOldtimer vrachtwagens, brandweerwagens, legertrucks, auto’s brommers, motoren en tractoren met oude werktuigen.

Op 13 mei houden we ons 9e oldtimerfestival manege "De Bosruiters" in samenwerking met de Twentse Rakkers, Ruiterpad 3 te Den Ham (ov)


Tanks In Town

2 september 2017 - 3 september 2017 Beheerder
Ter herdenking van de bevrijding van de stad in 1944 door de 83de Herkennings Battalion van de 3de Pantser Divisie U.S., organiseert elk jaar TANKS IN TOWN een ongelooflijke concentratie van pantservoertuigen.

SHERMANS, CHAFFEES, PERSHINGS, TANK DESTROYERS, HALF TRACKS, ARMORED CARS en nog veel andere gepantserde voertuigen, maar ook trucks, jeeps en vele andere zullen vreedzaam het historische centrum van Bergen binnen rijden.

Authentieke naoorlogse voertuigen worden eveneens aan het publiek gepresenteerd.


Voorne in Stelling

3 juni 2017 Bram Kap
Een dag met aandacht voor het militaire erfgoed om het voormalige eiland Voorne.

Voorne is door de eeuwen heen van militair belang. Vestingsteden als Brielle en Hellevoetsluis herinneren hier direct aan, maar de meer verborgen verdedigingswerken zijn voor velen onbekend. De batterijen uit de Franse tijd om een geïnundeerd terrein te beschermen.

De Atlantikwall heeft ook sporen achtergelaten en zelfs van de koude oorlog zijn nog restanten te vinden. Op de zaterdag van Pinksteren (dit jaar op 3 juni) organiseren we dit evenement om dit vergeten verleden onder de aandacht te brengen. In diverse plaatsen op het eiland Voorne zijn activiteiten te vinden, zoals in Oostvoorne, Rockanje, Brielle en Hellevoetsluis.

Voor deze dag zijn we ook nog op zoek naar een paar kramen gevuld met militaria. Heeft u interesse laat het weten.


Y-CIE PAASRIT 2017

16 april 2017 Jan Bakker
Interesse in dit evenement ? Wel even aanmelden op email activiteiten@y-cie.nl

Op zondag 16 april (1e Paasdag) 2017 organiseert de Y-cie de jaarlijkse Paasrit voor leden en niet-leden met (ex)legervoertuigen.

Opgave van deelname (uiterlijk 10 april a.s.) op het e-mailadres: activiteiten@y-cie.nl onder vermelding van naam, voertuig en aantal bijrijders/gasten aan boord.

In colonne trekken de bezitters van militaire (oldtimers) voertuigen deze keer door oost Zeeuws-Vlaanderen en België.

We rijden langs kreken, forten en linies uit de Spaanse tachtig jarige oorlog en de Franse (Napoleontische) tijd naar het Fort Liefkenshoek in België. Het oorspronkelijke fort werd gebouwd tussen 1577 en 1583 samen met fort Lillo, aan de overkant aan de Schelde om de stad Antwerpen te beschermen tegen de oprukkende Spaanse troepen o.l.v. de Italiaanse veldheer Alexander Farnese. Daar gaan we, na een rondleiding door dit fort, lunchen waarna we vertrekken om onze tocht voort te zetten richting vertrekpunt.

De formatie van de colonne vindt plaats vanaf 08.00 uur naast de Mac Donalds langs de Informaticastraat in Terneuzen. Bij Mac Donalds staat de koffie klaar dus wat willen we nog meer.

De Informaticastraat in Terneuzen ligt vlakbij het kruispunt N62 (verbinding via de Westerscheldetunnel/Sluiskiltunnel afslag Ziekenhuis Zorgsaam-Zaamslag) naar de N61. Vanaf dat kruispunt gaat u rechtdoor richting centrum Terneuzen en aan uw linkerkant ziet u Mac Donalds liggen. Parkeren is langs de rijbaan op de Informaticastraat.

De start van de tocht is exact om 09.30 uur.

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Brandstof, dranken en lunch zijn voor eigen rekening.

www.y-cie.nl/reglement.htm

Opgave van deelname (uiterlijk 10 april a.s.) op het e-mailadres: activiteiten@y-cie.nl onder vermelding van naam, voertuig en aantal bijrijders/gasten aan boord.


Bridgehead Burgum

23 juni 2017 - 25 juni 2017 BeheerderBridge head-Burgum is een living history weekend voor liefhebbers van militaire voertuigen uit '40-'45 in de tuinen van Glinstrastate in Burgum

Op zaterdag 24 juni is er in Burgum ook een oldtimerdag met oude motoren, trekkers en auto’s uit de periode 1920 tot 1975. Tijdens deze dag is er op de middag een grote Grande Parade door het dorp met alle voertuigen. Deelnemers aan het Bridgehead BURGUM sluiten na hun rit door de Friese Wouden hierbij aan.


DAF YA Event 2017

12 mei 2017 - 14 mei 2017 BeheerderEvenement voor bezitters van DAF Ya legervoertuigen met als uitgangspunt zoveel mogelijk nog rijdende type DAF YA-328 bijeen te krijgen!

Echter eigenaren van de andere DAF ya typen zijn ook welkom!


1