Generaaltjes.nl, voor de militaire hobby

27 jan 2020, 18:49 Beheerder


Welkom op Generaaltjes.nl, de site voor al uw militaire advertenties, zoekertjes en evenementen

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, ideeƫn of wilt een probleem melden waar u tegen aan loopt? Deze kunt u sturen naar generaaltjes@dpa-holland.nl.

NB. Richt u vragen over advertenties a.u.b. aan de plaatser van de advertentie! Voor hulp kunt u op deze pagina terecht

NB2. Komen onze emails niet aan? Kijkt u a.u.b. in uw ongewenste mail. Let hierop als u een account probeert te activeren.

NB3. HEEFT U EEN VRAAG OVER EEN ADVERTENTIE? NEEM CONTACT OP MET DE ADVERTEERDER. ZOEKT U IETS? PLAATS EEN ADVERTENTIE. WIJ ZIJN SLECHTS EEN FACILITEREND PLATFORM TUSSEN VERKOPERS EN KOPERS

Met vriendelijke groet, Nico Wolters (DPA-Holland)

Enkele tips om fraude te voorkomen

- Google de naam, emailadres, andere gegevens van de verkopende partij, om te zien of er niet eerder mensen gescammed zijn.

- Koop op zicht. Of vraag minstens of het mogelijk is om langs te komen. Accepteer geen smoesjes.

- Wees bedacht op banktransacties naar buitenland, helemaal wanneer er banken als Western Union in het spel zijn

- Als er tussenpersonen, zoals een transporteur, in het spel zijn, neem dan contact op om te controleren of het verhaal van alle kanten klopt.

- Als het te mooi lijkt om waar te zijn...

Update 18-09-2017

Er worden veel advertenties geplaatst op Generaaltjes! Dat is natuurlijk goed nieuws. Echter, hebben we ook het idee dat sommige advertenties enigszins ondergesneeuwd raken door advertenties van de meer frequente adverteerders. Om dit iets overzichtelijker te houden worden advertenties op de voorpagina, per adverteerder per 24 uur gegroepeerd onder de advertentie. Als u dus 2 advertenties achter elkaar plaatst, zal de laatste advertentie groot getoond worden, en de eerste als link onder de advertentie.

Update 22 juli.

We hebben een tweetal zaken gewijzigd;

- Herplaatsen van advertenties pas na 7 dagen. We zien helaas toch veel advertenties vaak herplaatst worden, over een lange termijn. U en ook wij storen ons hier aan, vandaar dat we de termijn van 3 dagen naar 7 dagen hebben verruimd.

- Rapporteerknop. Het gebeurt nog wel eens dat er ongewenste advertenties worden geplaatst, bijvoorbeeld over financiering. Wij kunnen niet 24u per dag meekijken, vandaar dat we een rapportageknop hebben gemaakt die ingelogde(!) bezoekers kunnen gebruiken om ons snel op de hoogte te stellen. Wij zullen de advertentie daarna beoordelen op inhoud.