Veteranendag Zutphen

23 mei 2023, 15:54 Mathijs Oppewal


Geachte,

Ik ben Mathijs Oppewal en ben medeorganisator van Veteranendag Zutphen. Dit doe ik al een aantal jaar met veel plezier met nog een aantal mensen binnen de Gemeente Zutphen. Na een aantal bewogen jaren kunnen wij ons weer volledig storten op een nieuwe Veteranendag in Zutphen. Deze zal plaats vinden op zondag 18 juni 2023 van 11:00 uur t/m 17:00 uur bij het Theater Hanzehof in ons mooie Zutphen. Wij zouden u graag willen uitnodigen voor onze grandioze dag en hopen u als stichting, voertuig, re-enactment groep, vereniging, persoon, legeronderdeel of als standhouder te mogen verwelkomen in onze stad. En natuurlijk willen we graag nieuwe mensen uit de veteranenwereld deze kans bieden onze Veteranendag goed verzorgd meebeleven. Er is Catering geregeld (lunch) voor de deelnemers. Koffie/Thee/Fris/Water zal er altijd zijn.

VERGOEDING:

Er zijn hier een aantal mogelijkheden in. Als er benzinegeld betaald moet worden dan kan dit (binnen de mogelijkheden). Echter is het ook zo dat wij ook een Diner (Een ECHTE Blauwe Hap) aan alle deelnemers aanbieden als compensatie aan het eind van de dag. Het is namelijk zo dat na 17:00 uur als ons event afgelopen is er in het Theater een groot Diner plaats vindt om 17:30 uur voor alle Veteranen en achterban. Zij moeten zich van tevoren aanmelden en er zal livemuziek zijn nog wat verassingen voor hun. Er de afgelopen jaren altijd meer als 150 deelnemers aangeschoven en de sfeer die buiten is gaat dan binnen verder 🙂.

Graag ontvang ik een berichtje of u dit ook ziet zitten en aanwezig wilt zijn. Als u dan even kunt melden waarmee u komt en met hoeveel of wat u nodig heeft, dan kan hier rekening mee gehouden worden.

Met vriendelijke groet,

Mathijs Oppewal

Mede organisatie van Veteranendag Zutphen