Voorst op wielen

28 mei 2023 MarcOp eerste pinksterdag aanstaande, zondag 28 mei 2023, organiseren we de eerste editie van de oldtimerdag ‘Voorst op wielen’. Een evenement van liefhebbers, voor liefhebbers van voertuigen van 25 jaar en ouder. Auto’s, motoren, bromfietsen, vrachtwagens, bussen, militaire voertuigen, tractoren … noem maar op, alles is welkom!

De locatie is Koffie- en theeschenkerij ‘t Momentje, Kerkstraat 29 in Voorst gem. Voorst.

Het is bedoeld als een niet-commercieel liefhebbersevenement om niet alleen voertuigen te zien, maar ook te horen, ruiken en zien rijden. Deelname met oldtimers en toegang voor bezoekers is gratis.

We hebben het volgende programma:

11.00 aankomst deelnemers met oldtimers

12.00 open voor bezoekers

13.00 - 14.00: concours d’elegance: er worden 10 bijzondere voertuigen uitgekozen die naar het podium rijden, waarna er wat over wordt verteld.

15.00 - 16.00: Mobiel museum. Bezoekers kunnen instappen bij één van de 12 oldtimers en een toertocht van 8 km over de Voorsterklei meerijden. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

16.00: uitreiking 1e, 2e en 3e plaats van de publieksprijs voor het meest bijzondere voertuig

16.30: Uittocht van de deelnemende voertuigen, waarbij mogelijk nog wat wordt verteld over de voertuigen.

Er is ruimte voor een kofferbakverkoop en als je een bedrijf hebt dat gerelateerd is aan de oldtimerwereld ben je natuurlijk vrij om er reclame voor te maken.

Ken je nog iemand die niet mag ontbreken op deze dag? Stuur deze informatie dan gerust door! Vragen, reacties, aanmeldingen en suggesties zijn altijd welkom: voorstopwielen@gmail.com.

Namens de organisatie,  

Marc Methorst