WO2 US RL-31 reel unit compleet

Vraagprijs: € 750 24 nov 2022, 9:32 T. van Schaik
Zo compleet als deze reel unit worden ze eigenlijk nooit aangeboden.

Alle riemen stangen, bevestigingsbeugels, de rem, de reel's (spoelen) met draad, alles zit erbij en is oorlogs (alleen de Toe clamps en de spacers weet ik niet of ze oorlogs zijn of bv KL).

De spacers zitten nog in een geseald zakje en daarmee zorg je dat de spoelen niet naar links of rechts schuiven, vooral fijn als je er maar 1 spoel op hebt zitten.

Op foto 2 ziet u verstevigingsbeugels voor het frame, dit is het enige wat gerestaureerd zou moeten worden, op foto 3 ziet u waar ze zouden moeten zitten.

1 Spoel is een bodemvondst uit de buurt van Arnhem en is zeker nog bruikbaar, de andere spoel is van de luchtmacht geweest en zou opnieuw geschilderd moeten worden als u dat wil, beide spoelen zijn wel oorlogs.

Op foto 4 ziet u 1 Toe clamp (er zitten er 4 bij, voor elke poot 1), deze beugels kunt u in uw voertuig of aanhanger schroeven, hieronder vallen de voeten van de reel unit zodat deze niet kan verplaatsen tijdens het rijden of afrollen.

Bij een bekendere handelaar staat of stond er 1 te koop (website is tijdelijk gesloten) die lang niet zo comlpeet is, met maar 1 spoel en ook nog eens een na-oorlogs frame voor € 650,-

Tegen meerprijs kan ik ook de beugels mee leveren zodat u deze reelunit aan de Jeep kunt bevestigen (Ik heb de beugels zelf niet maar kan ze via een vriend wel krijgen)