4 en 5 mei activiteit De Klinze Headquarters, afd. Ternaard

4 mei 2019 - 6 mei 2019 Meindert HoekstraNog zeer beperkte opgave mogelijk, maximaal nog 5 voertuigen!

Activiteiten 4 en 5 mei 2019 van de Klinze Headquarters, afdeling Ternaard

Op 4 en 5 mei aanstaande organiseren wij een aantal activiteiten vanuit Ternaard, in Noord-Oost Fryslan.

Op 4 mei bent u vanaf 12.00 uur al welkom met uw voertuig op de camping midden in Ternaard, Het Groene Hart. 's Avonds is er een herdenkingsceremonie bij het monument en bij/in de grote kerk van Ternaard, dit i.s.m. de 4- en 5 mei Commissie.

Op zondag 5 mei is er na het ontbijt(vanaf 07.45) om 9.00 uur i.s.m.de evangelisatiecommissie een Kerkdienst te Velde, daarna drinken we samen koffie met wat lekkers. Om 11.00 uur beginnen we aan een rondrit door Noord-Oost Fryslan over bekende en minder bekende paden en wegen, waarbij we ook de Waddenzee nog in beeld krijgen. Om 12.30 rijden we Stiens binnen, waar de plaatselijke ondernemersvereniging ons een lunch zal aanbieden. Na een uur vervolgen we onze weg en komen rond 15.00 uur in Dokkum aan. Hier is een static show op de Zijl, in de historische binnenstad. Ook hier wordt ons door de ondernemers van Club 65 een maaltijd aangeboden. Na afloop van deze static show om 17.00 uur gaat een ieder zijns weegs.

Voor de mensen die eventueel nog een boot moeten halen of een andere reden hebben, is het mogelijk om ook zondagnacht te overnachten op Het Groene Hart en pas maandagmorgen te vertrekken.

U kunt zich opgeven bij de penningmeester, Yme Dijkstra (deklinzehq@gmail.com) waarna u het inschrijfformulier zal worden toegezonden met daarop alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten. U kunt dan alsnog besluiten om al of niet mee te doen.

Het aantal deelnemende voertuigen wordt beperkt tot 50, dus wie het eerst komt, het eerst maalt.......

De laatste ontwikkelingen kunt u lezen op Facebook De Klinze Headquarters.

Graag zien we u deze dagen in het gastvrije Ternaard,als deelnemer of als toeschouwer!!