Advertenties van Beheerder


Hallo, u vindt hier geen lijst met advertenties, maar alleen informatieve boodschappen en evenementen die wij zelf geplaatst hebben. Bent u eigenaar van een evenement, en wilt u iets veranderd zien aan uw evenement? Neem dan contact op, dan geven wij uw eigenaarschap over de advertentie.

NB. Wij plaatsen regelmatig evenementen van derde partijen. Wij zijn dus niet de organisatoren (tenzij anders aangegeven), en kunnen u ook niks vertellen over een evenement. Wij doen ons best altijd contactinformatie bij een evenement te vermelden, voornamelijk door een link naar de website van het evenement.

Met vriendelijke groet, Team Generaaltjes.nl


Generaaltjes.nl, voor de militaire hobby

Beheerder


Welkom op Generaaltjes.nl, de site voor al uw militaire advertenties, zoekertjes en evenementen

Let op, de oplichter met de Franse identiteiten is weer actief. Lees meer door de link hieronder te klikken

Bent u hier voor eerst? Lees dan a.u.b. dit bericht


Ciney Militaria

30 april 2023 Beheerder
De benchmark op Europees niveau, een echt fenomeen. Meer dan 600 exposanten uit alle hoeken van Europa (Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, Polen, Italië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, …), of zo’n 5 kilometer aan tafels en meer dan 12.000 bezoekers van de hele wereld.

Ciney Militaria beurs.

De grootste beurs van militaire objecten in Europa.

Zondag 30 april van 9 tot 16 uur

DE benchmark op Europees niveau, een echt fenomeen. Meer dan 600 exposanten uit alle hoeken van Europa (Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, Polen, Italië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, …), of zo’n 5 kilometer aan tafels en meer dan 12.000 bezoekers van de hele wereld.

Het is moeilijk voor te stellen dat het allemaal begon met de herlancering van een bescheiden regionale beurs, die destijds een paar honderd nieuwsgierigen aantrok. Maar het internet maakte het rendez-vous van Cinacien snel bekend zonder het te veel te overschaduwen, aangezien verzamelaars het felbegeerde stuk liever zien, aanraken en zorgvuldig onderzoeken, waarbij ze de voorkeur geven aan direct contact met de verkoper.

Voeg daarbij een vlekkeloze organisatie en zeer strikte naleving van de wettelijke verplichtingen die de enorme wereld van het verzamelen van militaire voorwerpen omkaderen en beheersen, en je hebt het grootste deel van het recept voor het internationale succes van het evenement dat twee keer per jaar wordt gehouden. de hoofdstad van Condroz.

Bezoekers die door de gangpaden van Ciney Expo en de Marché Couvert lopen, zijn natuurlijk geen simpele kinderwagens of nieuwsgierige mensen. Het zijn echte liefhebbers, rustige verzamelaars, die soms van heel ver komen om een ​​vaak zeer specialistische, zeer specialistische verzameling aan te vullen.

Hier vinden we uniformen, helmen, medailles, insignes, vlaggen, reserveonderdelen, diverse voorwerpen maar ook gravures, boeken, ansichtkaarten, foto’s en andere oude documenten.


De KTR Beurs

26 maart 2023 Beheerder
Op zondag 26 maart 2023 is de Militaria Beurs van Keep Them Rolling. De beursgaat open voor bezoekers om 09.00 uur en sluit om 15.00 uur.

Zondag 26 maart KTR Beurs in Gorinchem

De Militaria Beurs van Keep Them Rolling gaat open voor bezoekers om 09.00 uur en sluit om 15.00 uur. Voor 09.00 uur heeft bezoek geen zin. De handelaren zijn dan hun handel nog aan het uitpakken en u krijgt geen toegang tot de beurs.

De Militaria Beurs van Keep Them Rolling wordt gehouden in:

- de Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem.

De evenementenhal ligt praktisch langs de A15 tussen Rotterdam en Nijmegen


Nieuwe regels rondom commerciële advertenties

16 jan 2023, 19:09 Beheerder


Beste (commerciële) adverteerders,

Sinds wij extra sponsoren voor Generaaltjes hebben aangetrokken willen wij enkele trends omtrent adverteren een halt toeroepen, omdat deze ons inziens schadelijk zijn voor onze sponsoren.

We hebben de volgende 2 regels aan de gebruiksvoorwaarden toegevoegd:

1) Bedrijfsreclame maken: Generaaltjes wordt bekostigd door sponsors. Het is niet toegestaan advertenties te plaatsen waarin reclame voor een commerciële entiteit wordt gemaakt, anders dan door/voor een officiële sponsor. Dat zijn, advertenties met afbeeldingen van bedrijfslogo’s en teksten waarin een bedrijf wordt aangeprezen. Deze advertenties worden in het geheel weggehaald.

2) Terugkeerfrequentie van advertenties: In sommige gevallen wordt het herplaatsen van advertenties gebruikt om een advertentie storend in beeld voor bezoekers te houden. Dit is niet waar dit systeem voor bedoeld is. Storende repeterende advertenties worden verwijderd.

Wij willen het volgende ondervangen: uw bedrijf aanprijzen staan wij toe, tot op zekere hoogte. Het karakter van de advertentie moet geenszins een verstoring worden van de banners van de sponsoren, onder andere wanneer een advertentie prominente logo's bevat en teksten die inhoudelijk meer een aanbeveling zijn van het bedrijf dan een specifiek product.

Dus u blijft van harte welkom als bedrijf te adverteren op Generaaltjes. Wij vragen enkel zorg te dragen dat uw advertentie een product aanbiedt, en uw advertentie niet als een banner wordt.

Overigens zien wij dit op dit moment absoluut niet in grote getale voorkomen, maar we willen dit wel een halt toeroepen voor dit uit de hand loopt.

Wat betreft terugkeerfrequentie gaat dit voornamelijk over advertenties die wij (soms al jaren) zien rondspoken op dit platform, en vrijwel wekelijks weer onder de aandacht worden gebracht.

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u via de email contact met ons opnemen!

Met vriendelijke groet,

Nico Wolters


Generaaltjes naar de beurs!

8 okt 2022, 11:26 BeheerderGeneraaltjes naar de beurs!

Naar de KTR beurs welteverstaan. De Generaaltjes website, gemaakt en onderhouden door militaria-hobbyisten, blijft groeien. Op de KTR beurs staan wij op standnummer 70, en geven u de mogelijkheid eens kennis te maken, ideeën uit te wisselen of andere vragen te stellen.

Wellicht tot ziens aanstaande zondag!


Adverteren op Generaaltjes

21 sep 2022, 22:29 Beheerder


Beste bezoekers,

Het onderhouden van Generaaltjes kost geld. Wij hebben ruimte voor extra advertentieplekken gemaakt.

In het verleden hebben wij reeds van enkele partijen vernomen dat er interesse is om hier te adverteren. Nu willen we dit concreet maken, en vragen of er nog steeds interesse bestaat hiervoor.

Dagelijks bezoeken zo'n 1500 unieke bezoekers Generaaltjes. We zoeken adverteerders voor de periode van minimaal een half jaar tot een jaar.

Heeft u interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden. Ook als u zelf ideeën of wensen heeft.

Neem contact op met penningmeester@dpa-holland.nl

Op deze manier proberen we Generaaltjes gratis te houden.


Generaaltjes.nl, voor de militaire hobby

27 jan 2020, 18:49 Beheerder


Welkom op Generaaltjes.nl, de site voor al uw militaire advertenties, zoekertjes en evenementen

Let op, oplichter(s)! Wij ontvangen regelmatig berichten van een oplichter die zich als Fransoos voordoet. Er worden daarbij verschillende namen gebruikt.

Werkwijze als volgt: Vraagt eerst om foto's, en geeft aan dat hij niet langs kan komen maar wel zonder zicht wil kopen. Daarna of u eerst een bedrag van 300-400 euro naar hem wil overboeken om het krediet vrij te maken om een regeling. Een en ander gaat gepaard met een kopie van een ID bewijs en officieel lijkende documenten van het Ministerie van Economie van Frankrijk. Wees a.u.b. waakzaam hiermee, en lees ook de andere tips uit de link hierboven.

Update januari 2024. Deze oplichter is weer/nog steeds actief. Wees op uw hoede!

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of wilt een probleem melden waar u tegen aan loopt? Deze kunt u sturen naar generaaltjes@dpa-holland.nl.

NB. Richt u vragen over advertenties a.u.b. aan de plaatser van de advertentie! Voor hulp kunt u op deze pagina terecht

NB2. Komen onze emails niet aan? Kijkt u a.u.b. in uw ongewenste mail. Let hierop als u een account probeert te activeren.

NB3. HEEFT U EEN VRAAG OVER EEN ADVERTENTIE? NEEM CONTACT OP MET DE ADVERTEERDER. ZOEKT U IETS? PLAATS EEN ADVERTENTIE. WIJ ZIJN SLECHTS EEN FACILITEREND PLATFORM TUSSEN VERKOPERS EN KOPERS

Met vriendelijke groet, Nico Wolters (DPA-Holland)

Enkele tips om fraude te voorkomen

- Google de naam, emailadres, andere gegevens van de verkopende partij, om te zien of er niet eerder mensen gescammed zijn.

- Koop op zicht. Of vraag minstens of het mogelijk is om langs te komen. Accepteer geen smoesjes.

- Wees bedacht op banktransacties naar buitenland, helemaal wanneer er banken als Western Union in het spel zijn

- Als u als verkoper wordt gevraagd eerst een bedrag over te maken ter controle, is de kans groot dat u met een fraudeur te maken heeft.

- Als er tussenpersonen, zoals een transporteur, in het spel zijn, neem dan contact op om te controleren of het verhaal van alle kanten klopt.

- Als het te mooi lijkt om waar te zijn...

Update 18-09-2017

Er worden veel advertenties geplaatst op Generaaltjes! Dat is natuurlijk goed nieuws. Echter, hebben we ook het idee dat sommige advertenties enigszins ondergesneeuwd raken door advertenties van de meer frequente adverteerders. Om dit iets overzichtelijker te houden worden advertenties op de voorpagina, per adverteerder per 24 uur gegroepeerd onder de advertentie. Als u dus 2 advertenties achter elkaar plaatst, zal de laatste advertentie groot getoond worden, en de eerste als link onder de advertentie.

Update 22 juli.

We hebben een tweetal zaken gewijzigd;

- Herplaatsen van advertenties pas na 7 dagen. We zien helaas toch veel advertenties vaak herplaatst worden, over een lange termijn. U en ook wij storen ons hier aan, vandaar dat we de termijn van 3 dagen naar 7 dagen hebben verruimd.

- Rapporteerknop. Het gebeurt nog wel eens dat er ongewenste advertenties worden geplaatst, bijvoorbeeld over financiering. Wij kunnen niet 24u per dag meekijken, vandaar dat we een rapportageknop hebben gemaakt die ingelogde(!) bezoekers kunnen gebruiken om ons snel op de hoogte te stellen. Wij zullen de advertentie daarna beoordelen op inhoud.


Militariabeurs Groningen

9 maart 2019 Beheerder
In Bedum is twee keer per jaar alles te vinden op het gebied van militaria, van uniformen tot medailles, en van helmen tot knopen. Voor wie graag snuffelt tussen de documentatie uit 1940 - 1945 of gewoon unieke militaire items zoekt is het op de gezellige "Militariabeurs Groningen" een waar paradijs.

Op de beurs in Bedum zal de mogelijkheid worden aangeboden om militaria, zoals emblemen, uniformen, badges, medailles, documentatie, uitrustingsstukken, bajonetten etc. te ruilen of te kopen. De militariabeurs zal twee keer per jaar georganiseerd worden in Groningen.

- Locatie: Professor Mekelstraat 1-5, 9781 JG Bedum

- De beurs is makkelijk te bereiken en beschikt over een

parkeerplaats.

- Bij de beurs is een café aanwezig voor koffie/ thee en een kleine warme hap

- Voldoende zitgelegenheid

- Extra zalen open i.v.m. verwachte publiek

- Zaal open voor publiek vanaf 09:30 uur

- Tot 13:00

- Toegang kinderen tot 12 jaar gratis , volwassenen € 3,-

Aanmelden standhouders:

http://www.battlefieldtours.nu/militariabeurs-groningen/


1